Friday, November 7, 2008

KKBB.. Kalau Kau Buli Ba!!

Supposedly, I have to publish this entry earlier.. However just able to finish write it today after several weeks kept in my draft folder.. So here it goes....

After weeks waiting for my order, finally it came in my grasp..
Staring people 'modelling' the T really ruined my patience..

After almost 3 weeks of waiting, here is it..
It might be arrived earlier but due to the wrong address, the order was stagnant in the Post Office and to be more detail, it already kept in a box for redelivered to the sender.. I guess la by seeing the officer hardly searching for it.. hahaha..

Wrong address.. It supposed to be P.O Box 457..

Sorry Gurangak for the mistake..
I think it was our communication barrier..
As what I told Gurangak, it was either the encoding or decoding error of 'message' delivery..
However, it doesn't matter anymore for me..
The long awaited time has ended, I got mine finally..
Made me so excited at the end!!
Yaahhooo!!

I just cannot help myself from wearing the T and showed it up to all my relatives..
Everytime wearing it, eyes were gazing at me..
Did I looked too good in it?
And the size that Gurangak chose for me just fit me well even it is not what we agreed before..

I wear the S size.. The M size is my elder bro..

See, they were all so excited.. Interframe betul wooo..
The only picture I have with the white BBKK..
Sorry for the blurry.. Taken by the under 18's photographer..
He snapped before I get ready for a nice pose.. Hahaha..

Wahhh, Buli Ba Kalau Kau!!
Mana ko beli tu baju?
Smart owhh?
Biru ada ka? size XXL?
Pink ada ka?

These were among the questiones raised..
Some others might think that I design the T myself and had it printed somewhere in Keningau..
And some others so excited and switched the wording to "Kalau Kau Buli Ba!!
Haha.. Funny!!

BBKK at Tg. Simpang Mangayau aka The Tip Of Borneo..
(Yup agree.. I'm sucks in picture editting.. Have to learn more)

Did I told you that I went there recently?
No right..
Owkay, will blog about it later...

So Gurangak n Defoo, any volunteer needed to 'model' the T?
I offer you free of charges bah..
Ahaksss..

So guys, interested to get one?
Why waiting?
Place you order at www.borneoutara.com now
or else you may order it directly by visiting Mr. Andy and Mr. Alvin blog..

Heard that they already came out with new merchandises..
So, think no more.. Go grab it and get one for yourself!!

13 comments:

chegu carol said...

sa masi tnggu car sticker sa so that u will be able to spot my gentut whenever im driving around kgau...hehehe

FredDass said...

Chegu Carol: Sa pun belum try pula tu car sticker.. Tapi tu ada jual bah sini Keningau.. I mean ko tau ka simpang 4 Binaong-Bingkor on the way p apin2? Dekat2 situ ada kedai mom si Andy Gurangak.. Sana ada sicker tu.. Couldn't explain u in detail coz I haven't been there also..
Bah ngam la tu, senang sa spot kereta ko nanti kalau d pekan.. Banyak bah kaler grey..Hehehe

Tompinai paladius @ NiT said...

Fred... BBKK! hehehehe..... sia kira mau p buat shooting sana Lagud Seberang ne... c Leo suru p buat sana...tingula mingu depan bila cuti..nanti sia berabis abisan p ronggeng sama shooting..heheheh.. kalau dapat mau buat sana air terjun mahua juga kunun.... :)

Well-done! :)

FredDass said...

tompinai paladius @ nit: Wahhh, can u imagine after years jadi urg Keningau sa baru p Lagud Seberang ni tahun for the first time ever.. Sa ingat Lagud Seberang tu kunun mcm sungai2 yang ada air la sebab ada bunyi 'seberang' kan.. Rupa2nya Taman Pertanian Tenom (ni nama sa familiar la)pula.. Astaga negara..
It was a few months back during August when the SIRIM auditors frm KL came to Ho Keningau and ask us to bring them for sight seeing..
Ba ko buat la pose ko yg paling power supaya c Leo tebeliak biji mata.. Hahaha..
Mahua Waterfall pun sa belum p.. Time raya kwn sa jemput p ruma dia d sana Patau n can directly headed to Mahua tapi disebabkan kemalasan tahap dewa-dewa raja n at the same day sa kegutan mau mampus, plan x jadi.. Hahaha...
Anyways, ko bukan mau bt photo shoot di Gua Laing ka?

GuRaNgAk said...

Wah..Hebat!
Buli dpt 'BBKK Model of The Month' ko punya posing d Simpang Mengayau tu haha.
Thnx for the support bro..mmg Buli ba kalau kau!!

:)

defoo said...

Hehe, fulamak!! Ko mimang penuh gaya oh Fredass!! Woohoo!!

FredDass said...

gurangak: OMG, betul ba? Astaga.. Bagus sa delete tu gambar owhh kan.. Nanti urg bilang jejaka kesunyian, inginkan teman.. Hahaha..

Ada award ka? Apa hadiah dia? Trophy?
Sa main2 jak begambar ba tu.. Actually sa buli lebih baik lagi.. Ahaksss.. Xla, kidding ja..

Kalau Ko, Buli Ba!!!

FredDass said...

defoo: Serious ka Defoo? Sa hentam2 jak begaya tu wei.. Asal ada kunun tergambar ba.. Kuat angin bah tu.. Trus fesyen rambut mengerbang ni.. Tu pun sikit lagi sa kena tiup angin termasuk p laut.. Hahaha

Kadus_Mama said...

yay!! sia pun mau the t-shirt..tapi sampai sekarang sia belum terorder sampai sekarang..tapi..santik tu t-shirt tau..make me more want to have one..

FredDass said...

kadus_mama: mimang best bah tu baju.. nanti bila ko pakai garenti kompom org tau ko sabahan.. Hahaha..
Bah banyak choises suda tu skrg..

tajau said...

cantik siuuttt... tu gambar.. siap ada ombak2x lg.. tp skali ko ckp mcm jejaka kesunyian..
trus sa teringat yg dlm majalah2 punya ruangan berkenalan ..klu dari sabah mang rambut tebal2 tu hehehe...anyway tu gambar mang smart.. buli ba kalau kau

FredDass said...

Hahaha.. Bah ko tinguk yg batu paling hujung sekali di gambar tu, itu la Tip Of Borneo.. Kalau ko tinguk peta sabah, itu la bahagian tanduk yang paling hujung.. Hehehe..

Pandai juga rupanya cameramen sa ni ambil gambar.. Hehehe..

Anonymous said...

Terima kasih untuk hal-hal yang baik